26th nov. 2020

Stimate client,

Începând de la 1 ianuarie 2021 se va liberaliza piata de energie electrică, astfel prețurile pentru furnizarea energiei electrice la clienții casnici, nu vor mai fi reglementate de Autoritatea Națională de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), conform prevederilor din art.22 alin(1) din Legea energiei electrice și a gazelor natural nr.123/2012, cu modificările și completările ulterioare.

În urma acestor schimbări, aveti următoarele opțiuni:

  • Puteți rămâne în continuare în portofoliul companiei noastre și astfel veti beneficia de serviciul de furnizare a energiei electrice la prețul din oferta noastră.
  • Puteti încheia un contract de furnizare cu un furnizor de ultimă instanță, la prețul din oferta acestuia.
  • Puteti încheia un contract de furnizare a energiei eletrice in regim concurențial cu orice alt furnizor de energie electrică, licenția de către ANRE.

Dacă doriți să analizați prețurile existente pe piața de energie electrică, vă recomandăm să accesați aplicația Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice, de pe pagina de internet a ANRE la adresa  www.anre.ro/ro/info-consumatori/comparator-de-tarife  sau puteți descarca aceastaaplicație ANRE direct pe dispozitivele mobile pe care le dețineți.

Procesul de schimbare a furnizorului de energie electrica este simplu și gratuit, fără a fi necesare modificări tehnice sau în relația cu operatorul de rețea. 

Cu stimă,

Echipa Ingka Investments Renewable Energy Romania SRL

Noiembrie 2020